1 מחממים תנור ל-160 מעלות. מרפדים תחתית של תבנית בנייר אפייה ומשמנים.
2 מכינים את הבצק: מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה.
3 מערבלים חמאה ושני סוגי סוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה כ-3 דקות במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה ובהירה. מוסיפים ביצים ותמצית וניל ומערבלים כדקה עד לקבלת בלילה אחידה.
4 מנמיכים את מהירות המיקסר למינימלית ומוסיפים את תערובת הקמח בהדרגה ותוך כדי ערבול.
5 מכינים את תערובת הגבינה: מערבבים את כל החומרים בקערה בעזרת מטרפה ידנית לתערובת חלקה ללא גושים.
6 מרכיבים את הבלונדיז ואופים: יוצקים מחצית מהבצק לתבנית ומשטחים (הכי נוח בעזרת ידיים לחות). יוצקים את תערובת הגבינה על הבצק ומניחים מעל כפות משאר הבצק באופן מרווח, לקבלת דוגמת שיש.
7 אופים 40-35 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
שומרים בכלי אטום במקרר עד 4 ימים.
הכמויות מתאימות לתבנית ריבועית באורך 22 ס"מ
סטיילינג: עמית פרבר
>> בבייקרי שלנו תמצאו את כל המאפים שאתם צריכים