המצרכים (5 מנות):
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מכינים את הרוטב: מחממים שמן זית במחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים שום ומאדים כדקה תוך כדי בחישה עד שעולה ריח (לא להזהיב את השום). 2 מסירים מהכיריים, מוסיפים עגבניות ומוצרלה, מערבבים ומשהים כ-10 דקות. 3 בינתיים מבשלים את הפסטה: מרתיחים כמות גדולה של מי מלח בסיר גדול. מוסיפים את הפסטה ומבשלים לדרגת אל-דנטה. מסננים ושומרים כ-1/2 כוס ממי הבישול. 4 משלימים את הכנת המנה ומגישים: מעבירים את הפסטה לקערה ויוצקים את הרוטב החמים. מוסיפים 1/2 כוס ממי הבישול של הפסטה, מפזרים בזיליקום, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. מגישים מיד. >> בפעם שעברה הכנו עוגיות ריבה וגבינת ריקוטה |