המצרכים :לתבנית מלבנית בינונית:
לרוטב שמנת:
אופן ההכנה:1 מכינים את המלית: מערבבים חצי מכמות הקשקבל המגורר, הברוקולי, הריקוטה, הביצים, המלח והפלפל. 2 מעבירים את התערובת לשק זילוף וממלאים את הקנלוני במלית (אפשר לעשות את זה גם בעזרת כפית). 3 משמנים מעט את תבנית בינונית ומניחים בה את הקנלוני הממולא. 4 מכינים את הרוטב: מבשלים את השמנת המתוקה והעירית. מוסיפים מלח ומצמצמים את הרוטב עד לחצי מהכמות על אש נמוכה (מערבבים עם כף עץ עד שהרוטב מסמיך). 5 מוזגים את הרוטב מעל הקנלוני. מגררים את יתר הקשקבל מעל. 6 מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות (טורבו) ל-25 דקות. מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ-5 דקות. >> טירמיסו תענוג בכוסות אישיות>> חטיף בריא: עגבניות שרי צלויות עם פרמזן |