מפרום חצילים וברמונדי ברוטב חריימהאין שום דבר רע במפרום קלאסי, אבל קחו אותו ותנו לו טוויסט קליל ואביבי יותר, וקיבלתם את המתכון הזה: דיסקיות חצילים במילוי ברמונדי טרי וים עשבי תיבול, וכל זה ברוטב חריימה
רעות עזר-אסרף
| mako אוכל
| פורסם 05/04/20 07:12
צילום: רעות עזר-אסרף
|
המצרכים :
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל מרכיבי המילוי. 2 חותכים את החצילים לעיגולים בעובי 4 ס"מ ויוצרים חתך לרוחבם, לא עד הסוף, כאשר שני החלקים עדיין מחוברים. ממלאים את החצילים. רוצים לרכוש דגים ושיגיעו עד אליכם? לחצו כאן. 3 מכינים שתי צלחות: אחת עם קמח ואחת עם ביצה ומלח. 4 טובלים את החצילים הממולאים בקמח, לאחר מכן טובלים בביצה, ומטגנים בשמן עמוק מספר דקות עד להשחמה. 5 מכינים את הרוטב: יוצקים שמן לסיר רחב ומטגנים את השום והפלפל החריף מספר דקות עד לריכוך והשחמה קלה. מוסיפים זרעי הכוסברה, קימל, כמון, פפריקה, סוכר, מלח ושאטה, וממשיכים לטגן מספר דקות. 6 מוסיפים את רסק העגבניות והלימון, מערבבים היטב ויוצקים את המים. מבשלים על אש קטנה 20 דקות. 7 מוסיפים את החצילים הממולאים לסיר ויוצקים מעליהם את הרוטב כך שיהיו מכוסים היטב. מבשלים 40 דקות על אש קטנה עם כיסוי. צילום: רעות עזר-אסרף |