בורקס ברמונדי ישראלי ומנגולדבצק פילאס טורקי יכול לקבל באהבה הרבה סוגי מילוי - אבל מילוי של מנגולד יחד עם דג ברמונדי ישראלי טרי, זאת כבר אהבת אמת
רעות עזר-אסרף
| mako אוכל
| פורסם 23/04/20 13:40
צילום: רעות עזר-אסרף
|
המצרכים :
למילוי:
אופן ההכנה:1 המילוי: מטגנים את הבצל במחבת רחבה עד להזהבה. מוסיפים את המנגולד ומאדים עד שהוא מאבד מנפחו. 2 מוסיפים שום כתוש, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור, מערבבים היטב, מצננים במסננת ומעבירים לקערה. 3 מטגנים את הדג במעט שמן זית כ-2 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים עם תערובת המנגולד. מוסיפים גם את הזעתר הטרי. זה היה מהר! | צילום: רעות עזר-אסרף4 מקמחים מעט משטח עבודה ופותחים את בצק הפילאס. חותכים אותו ל-4-5 מלבנים שווים, מסדרים שורה של מילוי בקצה שקרוב אלינו ומגלגלים לרולדה שמנמנה. מהרולדה יוצרים שבלול. חוזרים על הפעולה עם שאר המלבנים. 5 מחממים תנור ל-180 מעלות. 6 מסדרים את השבלולים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מורחים ביצה ומפזרים שומשום. אופים במשך 40 דקות עד להשחמה. רוצים לרכוש דגים ושיגיעו עד אליכם? לחצו כאן. |