תבשיל דג ברמונדי עם זיתים ופלפליםהעבודה הכי "קשה" שתעשו כאן היא החליטה של הזיתים, אבל אחרי שתוציאו מהם את המרירות תקבלו תבשיל מתקתק ופיקנטי של שושקות, צ'ילי ירוק וזיתים עם דג ישראלי טרי
רעות עזר-אסרף
| mako אוכל
| פורסם 02/04/20 10:12
צילום: רעות עזר-אסרף
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מניחים את הזיתים בסיר ויוצקים מים. מבשלים על אש גבוהה 20 דקות וחוזרים על פעולת ההרתחה פעמיים על מנת להוציא מרירות מיותרת. מסננים את הזיתים. 2 יוצקים שמן לסיר רחב ונמוך ומטגנים את השום עם כל סוגי הפלפלים עד להזהבה. מוסיפים את הזיתים החלוטים ומערבבים. 3 מוסיפים פפריקה, כורכום ומלח, מערבבים וממשיכים לטגן למשך דקה. מוסיפים כוסברה, מערבבים, יוצקים את המים ומביאים לרתיחה. 4 מוסיפים את נתחי הדג ומבשלים 20 דקות על אש בינונית עם כיסוי חלקי. 5 בסוף הבישול,סוחטים את הלימון על הכל ומכבים את האש. רוצים לרכוש דגים ושיגיעו עד אליכם? לחצו כאן. |