פאייה ברמונדי ישראליתבשיל צבעוני ועשיר עם דג טרי, אורז, ירקות ועשבי תיבול שמכינים בפחות משעה וסוגר יופי של ארוחה. לא לשכוח לסחוט לימון מעל הכל
רעות עזר-אסרף
| mako אוכל
| פורסם 13/05/20 06:05
צילום: רעות עזר-אסרף
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 יוצקים שמן לסיר רחב וצורבים את נתחי הדג משני הצדדים. מתבלים במלח ופלפל שחור, ומוציאים לצלחת בצד. 2 באותו הסיר מטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את השום,חצי מכמות הפלפל צ'ילי, חצי מכמות האפונה, זעפרן ומלח, וממשיכים לטגן מספר דקות. 3 מוסיפים את האורז, מערבבים היטב, יוצקים את הציר ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות על אש קטנה עם כיסוי. 4 מוסיפים את נתחי הדג שצרבנו לסיר ומבשלים עוד 15 דקות על אש קטנה עם כיסוי. 5 בסיום הבישול מוסיפים פטרוזיליה, שארית האפונה והפלפל צ'ילי חריף, וסוחטים לימון על הכל. רוצים לרכוש דגים ושיגיעו עד אליכם? לחצו כאן. צילום: רעות עזר-אסרף |