עראייס ברמונדי ישראליהרבה סוגי עראייס כבר טעמנו, אבל כמו העראייס הזה - זאת הפעם הראשונה. פיתה ממולאת בתערובת של דג ברמונדי ישראלי ושפע טעמים, שמטוגנת בשמן זית ואז נצלית בתנור. תקשיבו, זה טעים
רעות עזר-אסרף
| mako אוכל
| פורסם 20/05/20 08:00
צילום: רעות עזר-אסרף
|
המצרכים :
למילוי:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל מרכיבי המילוי. 2 ממלאים את הפיתות בתערובת הדג. 3 יוצקים מחצית מכמות שמן הזית למחבת וצורבים את הפיתות הממולאות מכל הצדדים. 4 מחממים תנור ל-200 מעלות. 5 מסדרים את הפיתות בתבנית מרופדת נייר אפייה ומורחים אותן בשמן זית. צולים 7 דקות. רוצים לרכוש דגים ושיגיעו עד אליכם? לחצו כאן. |