1 מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת רחבה.
2 טורפים בקערה את הביצים יחד עם הכוסברה הקצוצה, המלח והשום הכתוש.
3 מניחים את הקמח בצלחת, ואת פירורי הלחם בצלחת נפרדת (אפשר לתבל את הקמח במעט מלח ופלפל שחור).
4 חותכים את הנתח ל-5-6 פרוסות בעובי שווה (חשוב לפרוס את הבקר נגד כיוון הסיבים). משטחים את הפרוסות בעזרת פטיש שניצלים, לעובי חצי ס"מ בערך (ניתן לבקש מהקצב).
5 מצפים את פרוסות הכף בקמח, מנערים מעט ומצפים בתערובת הביצים. מניחים על פירורי הלחם וטופחים עליהן מעט כדי שפירורי הלחם יהיו מהודקים היטב.
6 בודקים את טמפרטורת השמן: מפזרים מספר פירורי לחם מעל השמן - אם הם שוקעים השמן קר, אם הם נשרפים מיד השמן חם מדי וצריך להנמיך את הלהבה.
7 מניחים נתח מצופה אחד בשמן החם ומטגנים כל צד 2-3 דקות, עד להזהבה. בעזרת כף מחוררת מוציאים את השניצל מהשמן ומניחים על נייר סופג. ממשיכים לטגן באותו אופן את שאר הנתחים. מומלץ לטגן שניצל אחד בכל פעם. מגישים מיד, ביחד עם פלחי לימון, חרדל וסלט ישראלי קצוץ.