1 מכינים את המלית: מחממים שמן זית במחבת רחבה ומזהיבים את השום. מוסיפים את קוביות הכבד לטיגון של כדקה תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הכוסברה והאריסה, ומטגנים למשך כדקה נוספת.
2 מעבירים למעבד מזון, מוסיפים מלח ופלפל וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.
3 מכינים דבק לעלי סיגר באמצעות המסת כף קמח בכוס מים קרים.
4 חוצים את עלי הסיגר (לרוחב) לשני חצאים שווים באופן כזה נקבל שני סיגרים מכל עלה.
5 ממקמים את חצי העלה החצוי כשהצד הישר שזה עתה נחתך ימוקם מול גופנו. מקפלים את הסיגר מהצד הישר כלפי הצד המעוגל.
6 באמצעות מברשת פשוטה מברישים מדבק הקמח על כל ההיקף המעוגל של עלה הסיגר החצוי.
7 מניחים פס מהמלית במקביל לצד היישר של העלה כאשר משאירים מקום פנוי ללא מלית בקצוות.
8 מגלגלים פנימה מהצדדים שלצדי פס המלית וסוגרים (דבק הקמח שמרחנו יגרום לסיגר להידבק).
9 מעבירים ישירות לטיגון בשמן עמוק בחום של כ-180 מעלות למשך כ-4 דקות עד להזהבה.
10 מעבירים לנייר סופג ומגישים חם לצד ריבת פירות יבשים אהובה.