פרגית עם פתיתים וירקות שורשמנה נפלאה של פתיתים משודרגים שגם מבוגרים אוהבים, ברבע שעה עבודה
בני סיידא
| אוכל של אמא, הוצאת כתר
| פורסם 15/02/12 18:51
![]()
צילום: דניה ויינר, אוכל של אמא, הוצאת כתר
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים בסיר רחב את שמן הזית, מוסיפים את הבצל, השום ואת כל הירקות ומטגנים 6 דקות. מוסיפים את הפרגיות ומטגנים כ-5 דקות עד שיזהיבו מעט. 2 מוסיפים את הפתיתים, מתבלים באבקת מרק, מלח ופלפל ובהרט. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. 3 מכסים ומבשלים על האש הקטנה ביותר 45 דקות. מסירים מהאש, מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |