נזיד עדשים עם כרוב אדום ופתיתיםמרק כפרי מלא וסמיך, שיכול להשביע כל רעב. מתכון של גיל חובב
צילום: עדי עובדיה
|
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 מזהיבים את הכרשה הקצוצה בשמן. מוסיפים שום ומטגנים עוד כדקה. 2 מוסיפים את העדשים ומערבבים היטב במשך דקה. 3 מוסיפים את המים והכרוב ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים שעה וחצי, עד שהעדשים מתחילות להתפורר. 4 מוסיפים את הפתיתים ומבשלים עוד עשר דקות. 5 טועמים, מתקנים תיבול. מגישים כשמעל כל צלחת זורים חופן פטרוזיליה ושן שום קצוצה דק. * כדי שיהיה מעניין וצבעוני, אפשר להוסיף למרק בשלב מס' 4 (יחד עם הפתיתים) גם קופסת גרגרי תירס, ללא הנוזלים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|