1 ממיסים את החמאה (15 גרם) במחבת בה נטגן את הפנקייקס. מניחים בצד לקירור.
2 טורפים ביצה בקערה, מוסיפים אליה את היוגורט, החלב והחמאה המומסת. טורפים היטב.
3 מוסיפים לקערה את שאר החומרים ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. עדיף לא לערבב את תערובת הפנקייקס יותר מדי. מניחים בצד 10-15 דקות.
4 ממיסים חמאה במחבת ויוצקים כשתי כפות של בלילה לכל פנקייק. מטגנים 2-3 דקות, עד שמתחילות להיווצר בועות אוויר על הפנקייקס (שימו לב לאש - אש גבוהה מדי תחרוך מהר מדי את הפנקייקס מבחוץ). הופכים לצד השני ומטגנים עוד כדקה. מוסיפים עוד חמאה בין נגלות הטיגון.
* מגישים עם כל תוספת שאוהבים, אבל הכי טעים זה עם סירופ מייפל אמיתי.
>> בשבוע שעבר הכנו פסטה עם רוטב פלפלים ועגבניות מהיר