1 מערבבים את רוטב הסויה והסילאן ומשרים בהם את נתחי העוף כשעתיים.
2 מבשלים את הנודלס לפי ההנחיות על גבי האריזה, ומסננים (כדאי להוסיף מעט שמן למי הבישול, כדי שלא יידבקו).
3 חותכים את כל הירקות לרצועות.
4 מחממים חצי מכמות השמן במחבת או בווק. כשהשמן חם מטגנים את רצועות העוף על להבה חזקה רק עד שהן נצרבות מכל הכיוונים, ומוציאים (שומרים את חומרי המרינדה).
5 מוסיפים למחבת את יתרת השמן ומקפיצים את הירקות הקפצה מהירה, רק עד שהם מתרככים מעט. מתחילים עם הגזר, אחרי כמה דקות מוסיפים את הפלפלים והכרוב ולסיום את הפטריות, הבצל הירוק והנבטים. שימו לב, הירקות צריכים להישאר פריכים, אז הימנעו מבישול יתר.
6 מוסיפים למחבת את הסויה והסילאן, ואחריהם את העוף והנודלס.
7 מערבבים, מוסיפים את הג'ינג'ר ומחממים שוב. מכבים את האש.
8 בוזקים שמן שומשום ומגישים.
קלוריות למנה: 288
>> בפעם שעברה הכנו מרק כתום מחמם ומחזק
>> והנה המבורגר עדשים משגע