1 משרים את השעועית בהרבה מים למשך 8 שעות או לילה, ומסננים.
2 שוטפים את החיטה וחותכים את הירקות (הבצלים, הגזרים והכרשות) לגודל הרצוי.
3 מחממים את השמן בסיר כבד ומטגנים את שוקי העוף מכל הצדדים עד להשחמה.
4 מוציאים את השוקיים ומשחימים באותו סיר, עם אותו שמן, את הירקות.
5 מחזירים את שוקי העוף לסיר, מוסיפים את התמרים והשום ומתבלים בכמון, מלח, פפריקה ופלפל שחור.
6 מוסיפים לסיר את השעועית והחיטה, ממלאים במים עד כדי כיסוי של כל המרכיבים ומביאים לרתיחה.
7 מכסים ומבשלים כשעתיים על אש נמוכה.
8 מחממים תנור ל-100 מעלות, ומכניסים את הסיר ל-12 שעות.
קלוריות למנה: 652
>> בפעם שעברה הכנו ארוחה טבעונית משגעת