1 מקלפים את הבטטות והבצל.
2 חותכים את כל הירקות לקוביות בינוניות.
3 מכניסים לסיר ומכסים במים עד לגובה הירקות.
4 מוסיפים ג'ינג'ר מגורד בפומפייה, כורכום ומלח, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ-20 דקות.
5 טוחנים במעבד מזון יחד עם המים, לקבלת מרקם אחיד.
קלוריות למנה: 177
אפשרויות לגיוון:
* להעשרת הטעם ניתן להוסיף חמאה, נוזל קוקוס או שמנת בתום הבישול, כשהמרק עדיין חם.
* להעשרת הערך התזונתי רצוי להוסיף לארוחה לחם דגנים פרו ביוטי טעים ומועשר בסיבים ייחודיים, שתורמים לתחושת שובע.
* אפשר לקשט בכף שמנת או יוגורט ו/או עירית קצוצה.
>> עוד מתכונים בריאים שיכינו אתכם לחורף