אטריות עם פטריות מוקפצותשמים את האטריות במים רותחים, מקפיצים בינתיים פטריות על האש, מערבבים - ויאללה לשולחן. מנה צמחונית, טבעונית, קלילה וטעימה
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
עלות: כ-40 שקלים. המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 בסיר עם מים רותחים מבשלים את האטריות עד שהן רכות, אבל לא רכות מדי (8-10 דקות).
2 במקביל מקפיצים את הפטריות עם מעט שמן רגיל כ-5 דקות ומסננים.
3 באותה מחבת גדולה, עם 2 כפות של שמן שומשום, מטגנים את שיני השום. מחזירים את הפטריות, מוסיפים את הסויה ומערבבים. מוסיפים את האטריות, מערבבים ומוסיפים עוד כף שמן שומשום. טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך.
4 בהגשה מוסיפים את הכוסברה מעל.
המצרכים באדיבות "מזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ"
>> בשבוע שעבר הכנו פירה ונקניקיות, כמו פעם |