קציצות עוף עם שיבולת שועלכנראה הקציצות הבריאות והמזינות ביותר שתוכלו להכין לילדים שלכם, בזכות הסיבים התזונתיים הרבים שבשיבולת השועל. ועם האפונה ברוטב - אין סיכוי שהם יגידו לא
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 טוחנים את כל מרכיבי הקציצות במעבד מזון עד לקבלת עיסה אחידה. 2 מכינים את הרוטב: מחממים בסיר רחב חלב קוקוס ומים, מוסיפים את התבלינים ומביאים לרתיחה. 3 יוצרים קציצות מתערובת העוף, מכניסים לרוטב ומבשלים כ-15 דקות. 4 מוסיפים את האפונה ומבשלים 5 דקות נוספות. 5 מגישים על אורז מלא. ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.
|