פאד קפאורוצים להתחיל להיפרד מהג'אנק ולעבור לתזונה כמו שצריך? המנה הזאת יכולה להיות הסיפתח המושלם: גם אורז, גם בשר, גם טעמים תאילנדיים מהממים וגם שעה הכנה כולל הכל
רעות עזר-אסרף
| mako אוכל
| פורסם 01/11/18 07:31
![]()
צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל
|
המצרכים (3 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מבשלים את האורז לפי ההוראות על האריזה. 2 פורסים דק את בצלי השאלוט והשום. פורסים גם את הפלפלים, השעועית והבצל הירוק. 3 מחממים שמן בווק ומטגנים את השאלוט והשום עד להשחמה. מוסיפים את הצ'ילי והלוביה ומטגנים עוד 3 דקות. 4 מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא מחליף את צבעו. 5 מוסיפים את הסויה, רוטב הדגים הסוכר החום והמלח ומבשלים 2 דקות. מוסיפים את הבצל הירוק והבזיליקום ומערבבים. 6 להגשה: מסדרים בצלחת שליש מהאורז ועליו שליש מתערובת הבשר. מניחים את ביצת העין ומפזרים כוסברה ובוטנים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|