1 מסננים את גרגירי החומוס ומבשלים בסיר עם מים טריים עד שהם מוכנים לאכילה (כ-40-50 דקות, תלוי כמה הם טריים וכמה זמן הם הושרו. שימו לב לא לבשל אותם יותר מדי, שלא יתפרקו). מסננים היטב ומצננים.
2 מחממים תנור ל-200 מעלות.
3 מערבבים יחד בקערה את כל שאר החומרים.
4 מעבירים את גרגירי החומוס לקערה ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
5 אופים כ-20 דקות, מוציאים, מערבבים בעדינות ומחזירים לתנור לעוד 15 דקות לפחות (שימו לב שהגרגירים לא נשרפים).
6 מוציאים מהתנור, מצננים ומגישים.
>> בפעם שעברה הכנו קובה בסנייה