מרק בטטה מנצחעדשים כתומות הן כמו קסם של הטבע: מצד אחד הן מסמיכות ומעמיקות כל מרק ממש כפי שהייתם מצפים מקטניות, מצד שני הן צריכות פחות מחצי שעה של בישול. השבוע הוספנו אותן למרק כתום מתובל וגילינו עולם חדש וטוב
| mako אוכל
| פורסם 30/10/17 12:28
![]()
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים מעט שמן זית בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. 2 מוסיפים את הבטטות, הגזר וכל התבלינים ומאדים 5-10 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את העדשים והמים ומביאים לרתיחה. 3 מנמיכים את הלהבה ומבשלים בבעבוע עדין כ-30 דקות, עד שהעדשים מתפוררות והגזר והבטטה רכים לחלוטין. 4 טוחנים את המרק בבלנדר מוט, טועמים ומתקנים תיבול. >> בשבוע שעבר הכנו סלט בורגול וקישואים של נוף>> האם אתם אנשים של סופגניות ריבה פשוטות?
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|