סלט פתיתים עם אפונה וירוקיםמיכל אפשטיין שוב מוכיחה שבשביל אוכל טעים וטוב לא צריך לעמוד במטבח יותר מעשרים דקות. והיום: מתכון לסלט פתיתים מהיר וטעים עד השמיים, עם אפונה, נענע, גבינת פטה ולימון כבוש
מיכל אפשטיין
| mako אוכל
| פורסם 10/01/16 07:29
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מכינים את הפתיתים כמו פסטה: מרתיחים המון מים בסיר עם מלח. כשהמים רותחים מוסיפים את הפתיתים ומבשלים כ-10 דקות. 2 בינתיים חותכים את המלפפונים: חוצים אותם לאורך ומרוקנים בעזרת כפית את החלק המימי, של הגרעינים. פורסים דק. 3 כשהפתיתים מוכנים מסננים אותם ושוטפים במים קרים. 4 מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט, טועמים ומתקנים תיבול. >> בשבוע שעבר הכנו תבשיל חיטה מהיר וטעים וטעים>> והנה מתכונים למרקים השווים של אובן קובן |