מרק עדשים ועוףלמרק המהמם שלפניכם יש את האיכויות של מרק עדשים סמיך ומשביע, יחד עם אלו של מרק עוף בשרני וטעים להשתגע. דוגרי? איך לא חשבנו על השילוב הזה קודם
נטע-חן ליבנה
| mako אוכל
| פורסם 16/03/17 11:23
צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 משרים את העדשים במים למשך לילה. 2 מסננים את העדשים ומעבירים לסיר גדול. מוסיפים את העוף והציר ומביאים לרתיחה. 3 מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות, או עד שהעוף מבושל לגמרי. 4 מוציאים את חזה העוף ומניחים בצלחת בצד. מפרקים אותו לרצועות דקיקות. 5 מוסיפים לסיר את הירקות הקצוצים והתבלינים ומבשלים על אש נמוכה עוד 30 דקות. 6 טועמים את המרק ומתקנים תיבול. מוסיפים את רצועות העוף ומגישים חם.
* נטע-חן ליבנה היא דיאטנית קלינית ומאמנת להרזיה והצלחה, מייעצת לירידה במשקל ולאורח חיים בריא ובעלת קליניקה פרטית בתל אביב. מאמינה שאפשר לאכול טעים ולרדת במשקל, ללא פשרות. |