1 מבשלים עד השעועית עד שהיא רכה (כשעה וחצי). מסננים.
2 מחממים היטב סיר רחב ומוסיפים את שמן הזית, הבצל, השום, הסלרי והצ'ילי. מערבבים היטב, מנמיכים ללהבה בינונית ומטגנים כ-5 דקות (שימו לב לא ללשרוף את הירקות).
3 מסננים את שבבי הסויה וסוחטים קלות.
4 מגבירים את הלהבה, מוסיפים את שבבי הסויה, שני סוגי הפפריקה והמלח ומערבבים היטב.
5 מוסיפים את השעועית המבושלת ואת שאר המרכיבים. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
6 מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי שעה לפחות. מומלץ להגיש עם אורז.