לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את השום והפרגיות ומטגנים 5 דקות נוספות. מוסיפים את האטריות ומטגנים עוד 3-4 דקות.
2 מוסיפים את הקינואה, הקארי, הכורכום והפפריקה ומערבבים.
מתכונים ללביבות
מתכונים לסופגניות
כל המתכונים לחנוכה
3 מוסיפים את מרק העוף (או המים), המלח והפלפל, מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות או עד שהקינואה מוכנה.
4 משאירים לצינון כ-10 דקות, מוסיפים כוסברה ומערבבים בעדינות. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים חם.
פתח הכל סגור הכל