1 מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומערבבים. מטגנים את הבצל 3-5 דקות, מוסיפים את פרחי הכרובית ומתבלים במלח ופלפל.
2 ממשיכים לטגן את התערובת 15-20 דקות, או עד שפרחי הכרובית מזהיבים גם הם. חשוב לערבב את התערובת כל כמה דקות, על מנת שהבישול יהיה אחיד.
3 מורידים את התערובת מהאש ומניחים לה להתקרר.
4 מעבירים את התערובת הקרה לקערת מעבד המזון, מוסיפים את גרגירי החומוס, אבקת הקארי והפטרוזיליה ומעבדים עד לקבלת מסה פירורית דקה.
5 מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת מסה הומוגנית.
5 מכדררים מהתערובת כ-16 כדורים שווים בגודלם ומשטחים מעט. מניחים את הכדורים על מגש מרופד בנייר אפייה ומעבירים למקרר למינימום 45 דקות.
6 מחממים מחבת גדולה ומשמנים קלות. מניחים 4 קציצות על המחבת בכל פעם ומטגנים 3-5 דקות מכל צד, או עד להזהבה.
>> בפעם הקודמת הכנו סלט אורז מלא משגע