המבורגר שעועית אדומה ופטריותאם יש משהו שבאמת קשה למצוא זה המבורגר טוב בלי בשר. למה לכם לאכול אחד כזה, אתם שואלים? ובכן, אנחנו ממליצים לכם להשאיר את הדעות הקדומות מאחור ולנסות משהו חדש, בריא ושונה
נטע-חן ליבנה
| mako אוכל
| פורסם 29/12/16 07:17
צילום: נטע ליבנה, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים שמן במחבת בינונית, מוסיפים פנימה את הבצל ומטגנים כ-2-3 דקות. 2 מוסיפים את הפטריות ומטגנים אותן עד שהן מגירות נוזלים ומתכווצות. מורידים מהאש ומניחים בצד. 3 מועכים בקערה גדולה את השעועית האדומה בעזרת מזלג. מוסיפים לשעועית את תערובת הבצל והפטריות והתבלינים, ומערבבים עד לאיחוד. 4 מוסיפים את פירורי הלחם והביצים ומערבבים היטב. 5 יוצרים מהתערובת 6 קציצות שוות בגודלן. מניחים על צלחת ומעבירים למקפיא ל-45 דקות. 6 מחממים שמן במחבת עבה ומטגנים כל קציצה כ-3-5 דקות על אש בינונית או עד להשחמה. הופכים את הקציצות ומטגנים עד להשחמה. * מומלץ להגיש את הקציצה חמה בתוך לחמנייה עם עלי בייבי, עגבנייה פרוסה, בצל סגול, קטשופ וחרדל. >> בפעם שעברה הכנו פטאייר מנגולד ועדשים |