לביבות זוקיני ופטה בחצי שעהרפרוף זריז על רשימת המרכיבים של המתכון הזה, של חביבת המערכת מיכל אפשטיין מ"מאסטר שף", הספיק כדי שנרוץ לקנות זוקיני ונמהר למטבח. חצי שעה של גירוד-ערבוב-טיגון - והן מוכנות לזלילה המונית
מיכל אפשטיין
| mako אוכל
| פורסם 13/12/15 07:04
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מגרדים את הזוקיני על פומפייה וסוחטים טוב טוב מכל הנוזלים. מאוד חשוב שהבלילה תהיה יבשה. 2 מערבבים את כל חומרי הלביבות. 3 מחממים שמן במחבת רחבה. כשהשמן חם מספיק יוצרים כדורים שטוחים בעזרת כף או בידיים ומכניסים לשמן. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה ומניחים על נייר סופג. 4 מגישים עם שמנת חמוצה. >> בשבוע שעבר הכנו נזיד עדשים שחורות מוצלח ברמות>> והנה חמין צמחוני שאנחנו רוצים לעשות איתו ילד |