לביבות עדשים אדומותעוד שנייה מגיע חנוכה ואיתו נשלפות המחבתות, שלא לדבר עם הסירים עמוקי השמן. אז מה, האם נידונו בכל חנוכה מחדש למלא את הגוף בצרות צרורות? התשובה היא לא, ממש לא, והלביבות האלה הן ההוכחה הנחרצת לכך
נטע-חן ליבנה
| mako אוכל
| פורסם 29/11/18 07:22
![]()
צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל
|
המצרכים (25 מנות):
אופן ההכנה:1 שמים את העדשים האדומות בקערה ויוצקים מעל מים רותחים. משרים את העדשים במים הרותחים לפחות חצי שעה. מסננים. 2 קוצצים דק את הצ'ילי והבצל ומעבירים לקערה נקייה. מוסיפים את העדשים, התבלינים, הכוסברה, הקמח ופירורי הלחם, ומערבבים היטב. 3 טורפים בקערה את הביצים ומוסיפים לתערובת. מערבבים היטב את כל המסה ומניחים במקרר לחצי שעה לפחות. 4 מחממים שמן זית במחבת (כפית לכל סבב טיגון), ובעזרת 2 כפות או עם ידיים רטובות יוצרים קציצות ומניחים במחבת. 5 מטגנים כ-3-5 דקות מכל צד ומגישים.
* אפשר להגיש את הקציצות עם צ'אטני ירוק.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|