לחם כוסמת לא קלויהנתחיל בעובדה שאין כל קשר בין טעמה של הכוסמת הלא קלויה לבין זו החומה הקלויה. ועכשיו, כשהחלטתם להתיידד איתה, זמן להכין ממנה לחם נטול גלוטן שהוא גם טבעוני, קליל להכנה וטעים להפליא![]()
צילום: ענבל כבירי, mako אוכל |
המצרכים :ל-2 כיכרות (2 תבניות אינגליש קייק):
אופן ההכנה:1 משרים את הכוסמת בהרבה מים ל-8 שעות לפחות. מסננים היטב. 2 מחממים תנור ל-180 מעלות. ![]() 3 מעבירים את הכוסמת לבלנדר או מעבד מזון וטוחנים תוך הוספת המים בהדרגה. 4 מוסיפים את המלח, הזעתר, הסומאק ואבקת האפייה וטוחנים שוב לקבלת תערובת אחידה. 5 מחפים את תבניות האינגליש קייק בנייר האפייה ומחלקים ביניהן את התערובת. 6 אופים 50-60 דקות, מוציאים ומצננים על רשת. ![]() * הלחם טעים כמו שהוא, אבל מעולה גם להכנת טוסטים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|