1 מחממים היטב סיר רחב. מוסיפים את שמן הזית, הבצל, השום והחלק הלבן של המנגולד ומערבבים. מטגנים בזהירות 5 דקות תוך כדי ערבוב.
2 מוסיפים את קוביות הגזר ועלי המנגולד ומערבבים היטב. כעבור כ-3 דקות, כשהם מתרככים, מוסיפים את שעועית המש, הסלרי, הפטרוזיליה והכמון. מערבבים היטב ומטגנים כ-3 דקות.
3מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה.
4 כשהמרק רותח מנמיכים את הלהבה לבינונית ומבשלים כ-40 דקות.
5 מוסיפים מלח ומערבבים היטב. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים (שימו לב שהמרק מסמיך מאוד במקרר כך שניתן להוסיף עוד נוזלים ולערבב). מומלץ להגיש עם לימון בצד.