נזיד שעועית אדומההטמפרטורות שוב צונחות? זמן מעולה להוציא את הקטניות מהארון! הפעם אנחנו מתכוונים לחמם לעצמנו את הגוף והנפש עם נזיד השעועית הזה, שכולו אדום על אדום. יש לנו הרגשה שזה יצליח
נטע-חן ליבנה
| mako אוכל
| פורסם 08/12/16 07:35
![]()
צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 משרים את השעועית במים למינימום 6 שעות. 2 מסננים, מעבירים לסיר בינוני ומכסים במים פושרים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ומקפים את הקצף שמצטבר למעלה. 3 מבשלים את השעועית כרבע שעה, ומסננים. 4 מחממים את השמן בסיר גדול. מוסיפים את הבצל ומטגנים שתי דקות תוך ערבוב. מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את הגזרים, שורש הפטרוזיליה וגבעולי הסלרי. 5 מתבלים את התערובת בפפריקה, קינמון וכמון ומערבבים היטב. מוסיפים את השעועית והעגבניות ומערבבים. 6 מוסיפים חצי ליטר מים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, מנמיכים את הלהבה לבינונית ומבשלים כשעה ורבע, עד לריכוך, תוך ערבוב מדי פעם.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|