סלט עדשים שחורותבואו להכיר את הסלט החדש שיככב על השולחן שלכם: סלט מעדשים שחורות, עם קצת עשבים וגבינה מלוחה שהולך למלא אתכם מה זה טוב. ביחד עם רוטב יוגורט קליל הוא לגמרי יהיה המרענן הרשמי של הקיץ הזה
| mako אוכל
| פורסם 02/08/15 13:43
צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל
|
המצרכים :לסלט:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מבשלים את העדשים בסיר עם הרבה מים רותחים כ-20 דקות, עד שהן מתרככות, אבל עדיין נגיסות. מסננים. 2 קוצצים את הירוקים ומעבירים לקערה. מוסיפים גם את העדשים, הגבינה והשקדים. 3 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול. 4 יוצקים מעט שמן זית על הסלט, מוסיפים מהרוטב, מערבבים ומגישים. אם נשארות שאריות רוטב, שומרים במקרר בצנצנת אטומה כשלושה ימים. >> בשבוע שעבר הכנו סלט אורז מלא>> בראוניז קפה למות בשבילם |