קדרת אורז מלא חגיגית עם חומוס, צימוקים וירקות שורשמדברים איתכם על אוכל בריא ואתם מעקמים פרצוף? חבל, יכול להיות שאתם מפסידים עולם ומלואו. דמיינו לעצמכם, ממש הערב על שולחן, קדירה עם אורז לוהט, ירקות שורש וגרגירי חומוס רכים. נשמע מעולה, לא? אז לעבודה![]()
צילום: ענבל כבירי, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-160 מעלות. 2 מחממים על הכיריים סיר רחב (כזה שאפשר להכניס לתנור), מוסיפים את שמן הזית והירקות, מערבבים היטב ומטגנים כ-2 דקות. 3 מוסיפים את האורז, החומוס, הצימוקים, עשבי התיבול והתבלינים, ומערבבים היטב כך שהכל יכוסה בשמן ובתבלינים. 4 מוסיפים את המים, מכסים ומביאים לרתיחה. 5 מעבירים את הסיר לתנור ל-50 דקות. 6 מסירים את המכסה בזהירות ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות. מגישים חם.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|