1 מכינים את הרוטב: מחממים היטב סיר רחב ויוצקים לתוכו את שמן הזית. מוסיפים את הבצל, השום, הג'ינג'ר, זרעי הכוסברה והכורכום, ומערבבים היטב. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהבצל הופך לשקוף ורך.
2 מגבירים חזרה את הלהבה ומוסיפים את העגבניות הקצוצות והמלח. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מוסיפים את המים וחלב הקוקוס, מכסים ומביאים לרתיחה נוספת. מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים כ-10 דקות נוספות, עד שהרוטב מצטמצם מעט.
3 שמים את העדשים בסיר עם הרבה מים ומבשלים אותן עד שהו מוכנות בדרגת אל דנטה (כ-5 עד 7 דקות מרגע הרתיחה).
4 מוסיפים לרוטב את הדלורית והחציל, מערבבים היטב ומוסיפים את העדשים. מבשלים עוד כ-10 דקות עד שהירקות מוכנים. מוסיפים את מיץ הלימון, מערבבים, מתקנים תיבול ומגישים.
>> הנה עוד המון מתכונים מהירים ובריאים