חומוס עדשים כתומותמתכון טעים פשוט ועשיר מאוד בברזל, שמוכן תוך חצי שעה בלי הכנות מוקדמות. מי אמר שחומוס טוב חייבים להכין מחומוס?![]()
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 שוטפים את העדשים במסננת. שמים בסיר קטן את העדשים והדלורית ומוסיפים את המים ואגוז המוסקט. מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את האש. מבשלים כ-25 דקות עד שהעדשים רכות לגמרי. 2 טוחנים באמצעות בלנדר מוט, מוסיפים את הטחינה תוך כדי בחישה מהירה, מוסיפים את המלח וטוחנים שוב. שומרים במקרר עד ארבעה ימים. * כדי להבטיח את המרקם הרצוי אפשר לסנן את העדשים והדלורית אחרי הבישול, לשמור בצד את נוזלי הבישול ואז להוסיף אותם בהדרגה (אחרי שלב הוספת המלח), עד שמגיעים למרקם הרצוי.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|