1 מבשלים את הספגטי במי מלח, לפי ההוראות על האריזה.
2 שופכים את שמן הזית למחבת (קרה!), מוסיפים את השום וקרעי המרווה ומדליקים את האש (ככה השום והמרווה ישחררו את הטעמים לתוך השמן). מטגנים כדקה או פחות, רק עד שהשום מתחיל להפיץ ריח, ומוסיפים את הקישואים.
3 מטגנים-מערבבים כ-5 דקות נוספות, עד שהקישואים מבושלים אבל נשארים פריכים. מכבים את האש.
4 כשהספגטי מוכן מערבבים אותו עם הרוטב שבמחבת. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים שוב.
* הצעת הגשה: מגררים פרמזן, בוזקים עוד מעט שמן זית ומגישים.
* גיוון: מחליפים את המרווה בנענע או בכל עשב תיבול שאוהבים.
>> בשבוע שעבר זללנו פה מרק עדשים
>> והנה כל המתכונים שלנו לאוזני המן