1 מחממים סיר עם מים ומלח על אש גבוה, מוסיפים פנימה את הגריסים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ-15-20 דקות או עד שהמים נעלמים לגמרי מהסיר והגריסים נראים תפוחים ומוכנים.
2 מניחים את פרחי הכרובית בקערה גדולה ויוצקים עליהם מים רותחים. משרים במים ל-10 דקות ומסננים.
3 מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים פנימה את פרחי הכרובית ומסדרים כך שהפרחים יכסו את כל המחבת בצורה אחידה. מטגנים כ-3-5 דקות או עד שהצד התחתון משחים. הופכים את הפרחים ומטגנים עוד כ-2-3 דקות.
4 מוסיפים לפרחי הכרובית את אבקת הצ'ילי, הפפריקה והמלח, ומערבבים היטב.
5 מוסיפים למחבת את הדבש, המים ומיץ הלימון ומערבבים. מבשלים עוד 8 דקות ומורידים מהאש.
6 מערבבים בקערה גדולה את גריסי הפנינה, פרחי הכרובית, פטרוזיליה ובצל ירוק, ומגישים חם או קר.
>> בפעם הקודמת הכנו קציצות עדשים אדומות