מרק גריסים וירקותלפעמים כל מה שצריך בשביל להפוך ארבעה קירות לבית חם ומפנק זה מרק אחד, עם תפוחי אדמה וגריסי פנינה. בשבילנו זה עובד
נטע-חן ליבנה
| mako אוכל
| פורסם 16/02/17 07:23
צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים שמן זית בסיר גדול. מוסיפים גזר, בצל, סלרי, עלה דפנה וזרעי כוסברה. מאדים כרבע שעה תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתרככים. 2 מוסיפים את תפוח האדמה וגריסי הפנינה לסיר ומערבבים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים שוב. 3 מוסיפים את הציר והפטרוזיליה, מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה 30 דקות. * נטע-חן ליבנה היא דיאטנית קלינית ומאמנת להרזיה והצלחה, מייעצת לירידה במשקל ולאורח חיים בריא ובעלת קליניקה פרטית בתל אביב. מאמינה שאפשר לאכול טעים ולרדת במשקל, ללא פשרות.
|