1 מבשלים את גרגרי החומוס עד לריכוך (בין שעה וחצי לשעתיים) ומסננים.
2 מקלפים את כל השורשים וחותכים לקוביות בגודל אחיד.
3 מחממים היטב מחבת רחבה. מוסיפים את שמן הזית ואת קוביות הירקות ומטגנים כ-5 דקות.
4 מוסיפים את גרגרי החומוס והמלח ומערבבים היטב.
5 מוסיפים את מיץ הלימון והמים, מערבבים ומכסים במכסה. מביאים לרתיחה, מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים כ-5-10 דקות (שימו לב להשאיר את הירקות פריכים).
6 מפזרים את הבצל הירוק הקצוץ, מערביבם ומגישים.
* ממש אוהבים לימון? מוזמנים להוסיף קליפת לימון מגוררת לפני ההגשה.
>> בפעם שעברה הכנו סלט חם וצבעוני של שעועית שחורה