תבשיל עדשים מתובלמתכון טבעוני, צבעוני, סופר טעים ומגה בריא, עם עדשים ירוקות והמון בצל, שום וג'ינג'ר (שזה סוג של שילוש קדוש בפני עצמו), רסק עגבניות ותיבול פיקנטי. סיר של אורז בצד ויש לכם יופי של ארוחה בפחות משעה
נטע-חן ליבנה
| mako אוכל
| פורסם 30/01/22 07:00
צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים את שמן הזית בסיר גדול, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. 2 מוסיפים למחבת שום, ג'ינג'ר וגזר. מערבבים ומטגנים עוד 5 דקות. 3 מוסיפים את העדשים, רסק העגבניות, התבלינים והציר, מערבבים ומביאים לרתיחה. 4 מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים עוד 35-45 דקות. חשוב לערבב את התבשיל מדי פעם ולוודא שהוא לא נדבק לתחתית הסיר. מומלץ להגיש על אורז מאודה. * נטע-חן ליבנה היא דיאטנית קלינית ומאמנת להרזיה והצלחה, מייעצת לירידה במשקל ולאורח חיים בריא ובעלת קליניקה פרטית בתל אביב. מאמינה שאפשר לאכול טעים ולרדת במשקל, ללא פשרות. |