תחתיות ארטישוק במילוי גבינותפטריות ממולאות? וואו, זה כל כך אייטיז. השנה אנחנו משאירים את הפטריות בצד ומפציצים עם תחתיות ארטישוק, שצולים בתנור במילוי של שילוב גבינות מושלם. לזה אנחנו קוראים שדרוג מוחץ
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 28/05/19 07:25
צילום: בועז לביא, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 מערבבים בקערה גאודה, ריקוטה ופרמזן. מוסיפים שום כתוש, עירית, ופטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל. 3 ממלאים את תחתיות הארטישוק ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. >> למתכונים נוספים של המחלבה מבית יצחק4 אופים 30 דקות, עד הזהבה יפה של הגבינות. |