1 בסיר מטגנים את הבצל עד שהוא זהוב לגמרי, כ-10 דקות על אש גבוהה ועוד 35 דקות על אש נמוכה.
2 מערבבים את הבצל עם הגבינה, הביצה, המלח והתימין.מניחים את הבצק (המופשר) על משטח עבודה וחותכים לריבועים.
3 מניחים כפית מהמילוי במרכז הריבוע, מורחים בדפנות ביצה וסוגרים את הבצק (כך שנוצר משולש), מורחים בביצה ומפזרים שומשום מעל.
4 מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות (טורבו), ל-12-15 דקות, עד שמזהיב.
* כדאי להכין מראש ביצים קשות, קצת עגבניות ומלפפונים חמוצים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!