1 מטגנים במחבת גדולה (על להבה בינונית) את הבצל עם חמאת העיזים עד להשחמה, מוסיפים למחבת את השום ואת עלי התרד ומאדים במשך כ-3 דקות.
2 מוסיפים למחבת את השמנת המתוקה ואת חלב העיזים ומבשלים את התערובת כ–5 דקות נוספות, תוך כדי ערבוב תמידי.
3 מוסיפים למחבת את הביצים (אחת אחת, כמו ביצת עין) על תערובת התרד ומפזרים מעל כל שטח פני המחבת את גבינת הקשקבל.
4 מטפטפים מעל גבינת הקשקבל את שמן הכמהין ומפזרים את אגוזי המלך.
5 מבשלים על להבה נמוכה כ-2 דקות נוספות.
* מומלץ להגיש לצד השקשוקה לחם כפרי כהה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
ליוטיוב של משק צוריאל
להורדת קופון 30 אחוז הנחה על גבינות מיוחדות