מאפה בצק, רוטב עגבניות וגבינות טובות, הכל מגולגל ביחד ונכנס לתנור. הריח יפתה גם את השכנים. נסו להתאפק לא לתת ביס ישר כשיוצא מהתנור, שלא תישרף לכם הלשון
1 בסיר מטגנים את הבצל כ-3 דקות. מוסיפים את העגבניות, מתבלים ומוסיפים כ-1/3 כוס מים.
2 מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.
3 מניחים את הבצק (שהופשר) על משטח עבודה וחוצים לחצי. יוצקים מעל את הרוטב ומורחים היטב על כל הבצק, מפזרים את הגבינות ומגלגלים את הבצק. חותכים לשבלולים בעובי של 3 ס"מ ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
4 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-15 דקות.