המתכון מספיק ל-2-3 לחמים המצרכים :לבצק:
למילוי:
אופן ההכנה:1 לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל מצרכי הבצק פרט למלח ולגרגירי הכוסברה עד לקבלת בצק אחיד. 2 מוסיפים את המלח ואת גרגירי הכוסברה ומתפיחים בקערה משומנת בשמן זית כשעה וחצי. 3 מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי 1 ס"מ לערך. מפוררים את גבינת פטה העיזים ומפזרים מעל הבצק, מעליה מפזרים את עלי הזעתר ומגלגלים לרולדה. 4 חותכים את הרולדה ל-2-3 חלקים ומתפיחים על משטח מקומח, עד להכפלת נפח (כ–40 דקות). 5 מחממים תנור לטמפ' של 230 מעלות ואופים את הלחמים במשך 30 דקות בערך, או עד שהם מוכנים, תפוחים ומוזהבים כהוגן. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> רוצים לזכות בחופשה גלילית מפנקת? לחצו כאן
להורדת קופון 30 אחוז הנחה על גבינות מיוחדות
|