1 מועכים מעט את כדורי המוצרלה, מוסיפים את הריקוטה והמלח ומערבבים.
2 יוצרים כדורים אחידים וחלקים בגודל כדור פינג-פונג.
3 מגלגלים את כדורי הגבינה בקמח, טובלים בביצים הטרופות ומגלגלים בפנקו.
4 מטגנים בשמן רותח כחצי דקה עד להשחמה קלה ומניחים על נייר סופג.
5 להכנת המרק מחממים בסיר את המים, 3 כפות סוכר, לפתן דובדבנים חמוצים (עם הנוזל), תרכיז פטל, סוכר וניל ומקל וניל. מקררים את הסיר.
6 בקערה נפרדת מערבבים את הקורנפלור, החלמון, כף סוכר וחצי כוס מהמרק עד שאין גושים. מוסיפים הכל לסיר המקורר.
7 להגשה: יוצרים במרכז הצלחת "גבעה" מגביע שמנת חמוצה מעורבבת עם כף סוכר, כפית קורנפלור וחצי שקית סוכר וניל. מפזרים מסביב את מצע הכרישה ומעליו מניחים את כדורי הגבינה. את מרק הדובדבנים מגישים קר בכוס יין.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!