לחמניות גבינה משודרגותגבינה בבצק, גבינה מלמעלה ובנוסף לכל זה - מלית גבינת עזים חמימה, רכה וטעימה. אביבה פיבקו עם הלחמניות שיגנבו את ההצגה בכל שולחן שעליו תניחו אותן![]()
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים (11 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1 ממיסים בסיר את החמאה עם החלב והמים. 2 מעבירים את החמאה המומסת לקערת המיקסר ומערבבים עם הקמח, השמרים, הסוכר, המלח וגבינת הגאודה המגוררת, ולשים בעזרת וו הלישה או הגיטרה כ-6 דקות, עד לקבלת בצק רך ואחיד. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומתפיחים לשעתיים. 3 מגלגלים 11 כדורים מגבינת העזים (רצוי להרטיב מעט את הידיים, זה יותר קל והגבינה לא נדבקת לידיים). מחלקים גם את הבצק ל-11 חתיכות. מגלגלים לכדור, משטחים כל כדור עם הידיים ועוטפים כדור גבינה. חשוב לסגור טוב טוב את הבצק, אחרת בזמן האפייה הגבינה נוזלת החוצה. 4 מערבבים את החלמון עם החלב, מברישים היטב את הלחמניות ומפזרים כמות יפה של גבינת גאודה מעל כל לחמנייה. מתפיחים לעוד חצי שעה. 5 אופים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, 20 עד 25 דקות. מגישים חם.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |