סלט עדשים שחורות וגבינה בולגרית ברוטב יוגורטלא תאמינו כמה בריא, טעים וממלא הסלט הזה. הוא יכול לעמוד בפני עצמו כארוחת ערב קלה, או להוות מנה ראשונה בארוחה רצינית יותר. את הרוטב המהיר של יוגורט העזים והשום אנחנו מזמינים אתכם לאמץ גם למנות אחרות
עידית נרקיס כ"ץ
| mako אוכל
| פורסם 22/03/15 17:01
צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל
|
המצרכים :לסלט:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מבשלים את העדשים בסיר עם הרבה מים רותחים כ-20 דקות, עד שהן מתרככות, אבל עדיין נגיסות. מסננים. 2 קוצצים את הכוסברה ואת הבצל הירוק. מעבירים את העדשים לקערה, מוסיפים את הכוסברה, הבצל, הבולגרית והשקדים הקלויים. 3 מכינים את הרוטב: מערבבים את השום הכתוש, עם מיץ הלימון, היוגורט, השמן והמלח. טועמים ומתקנים תיבול. 4 יוצקים מעט שמן זית על הסלט, מוסיפים מהרוטב (כמה שרוצים), מערבבים ומגישים. את שארית הרוטב שומרים במקרר לשימוש אחר. >> בפעם הקודמת הכנו אומלט עם פטריות וצפתית>> לכל המתכונים לפסח |