1 מטגנים בסיר את הבצל כ-3 דקות, מוסיפים את העגבניות, מתבלים ומוסיפים כ-1/3 כוס מים.2. מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.3. מניחים את הבצק המופשר על משטח עבודה וחוצים לחצי, יוצקים מעל את הרוטב ומורחים היטב על כל הבצק. מפזרים מעל הרוטב את הגבינות ומגלגלים את הבצק לרולדה. חותכים לשבלולים בעובי של 3 ס"מ ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
ליוטיוב של משק צוריאל
להורדת קופון 30 אחוז הנחה על גבינות מיוחדות